Null stress!

Steinsprut eller skade på frontrute eller bilglass? Det er null stress med Riis Bilglass. Vi har avdelinger i hele Norge og vår vakttelefon er alltid åpen.

Kalibrering av førerassistentsystemer

Mange nye biler har førerassistansesystemer, med kameraer og sensorer montert i frontruten. Etter et skifte av frontrute må disse systemene kalibreres for å fungere optimalt. Riis Bilglass har kompetansen, erfaringen og utstyret som trengs for å utføre dette arbeidet, og gjennomfører kalibrering i henhold til bilfabrikantenes spesifikasjoner og krav.

Skadet bilglass – hva gjør jeg da?

Null stress - kontakt oss! Ring oss på 09009 eller bestill en time her på nettsiden. Våre avdelinger finner du her. Vi ordner alt ovenfor ditt forsikringsselskap. Med kasko eller delkasko blir steinsprutreparasjon utført kostnadsfritt for deg, uten egenandel og bonustap. Ved skifte av frontrute betaler du kun egenandel ved kasko eller delkaskoforsikring.

Gratis lånebil

Hos Riis Bilglass kan vi tilby gratis lånebil mens din egen er til reparasjon. Ved enkelte avdelinger har vi til og med egen ”håndtverksbil” med god plass til det verktøy og utstyr du trenger for å fortsette arbeidsdagen. Bruk av lånebil avtales direkte med hver enkelt avdeling.

Steinsprut

De fleste steinsprutskader lar seg reparere. Det lønner seg å fikse skaden med en gang, ikke vent til ruten sprekker. Husk at en steinspurtskade er gratis å reparere så lenge du har kasko eller delkasko. Vi i Riis Bilglass håndterer all kontakt med forsikringsselskapet og dette påvirker ikke egenandel eller bonus.

Reparasjon fremfor utskiftning er avhengig av steinsprutens størrelse og plassering. Vent ikke for lenge med å kjøre innom en av våre avdelinger. Da får du garantert fagfolk til å bedømme om en reparasjon med fordel bør gjennomføres

Jeg må bytte frontrute

Er frontruten din knust, sprukket, eller har steinsprutskade som ikke kan repareres, dekkes skifte av forsikringen din dersom du har kasko eller delkasko. Du betaler kun egenandel. Dette er avhengig av din forsikringsavtale, og vi i Riis bilglass finner gjerne ut av dette for deg. Skifte av frontrute medfører ikke bonustap på din forsikring. Vi håndterer alt ovenfor forsikringsselskapet, slik at du skal slippe å grue deg for papirarbeid og forklaringer.

Er frontruten din slitt, definerer forsikringsselskapene dette som normal slitasje og du må da dekke kostnadene selv ved skifte.

Retningslinjer for reparasjon og skifting av bilglass

Forsikringsselskapene, bilbransjen og bilglassbransjen har utarbeidet felles retningslinjer for reparasjon og skifte av bilglass. Du kan lese dem her.

Klikk her for å laste ned skademeldingsskjema

Some description